آگهیهای ویژه
آخرین آگهیها
آخرین مطالب وبلاگ
تیرآهن هاش چیست ؟
پروفیل و انواع پروفیل
شمش چدن چیست؟
مفتول چیست؟

آهن تبلیغ
بازاری به وسعت ایران

با استفاده از آهن تبلیغ می توانید به راحتی تبلیغات خود را ثبت کنید.
اهداف آهن تبلیغ در جهت خرید بهتر پروفیل در سمنان
ما در آهن تبلیغ به شما کمک می کنیم تا بتوانید بهترین فروشندگان پروفیل در سمنان را پیدا کرده و بهترین نوع پروفیل در سمنان را خریداری کنید. بی شک بهترین فروشندگان پروفیل در سمنان را می توانید در آهن تبلیغ مشاهده نمایید.
امروزه ما برای انجام کارهای زیاد به انتقال داده ها متکی هستیم. بنابراین، استفاده از سیم های اتصال ضروری است. همانطور که همه می دانیم ، اتصال سیم ها به زندگی روزمره ما کمک زیادی می کند. ما از آن برای انتقال نیرو ، اتصال به اینترنت اجتماعی و غیره استفاده می کنیم. با این حال ، کابل نیز آسیب پذیر است ، به ویژه هنگامی که آن را روی زمین قرار می دهید ، به احتمال زیاد به طور تصادفی از بین می رود. مردم هنوز در تلاش هستند تا راهی مناسب برای جلوگیری از این وضعیت پیدا کنند. بنابراین ، پروفیل آلومینیومی خط اتصال کابل درگیر است. پروفیل آلومینیومی خط اتصال کابل بخشی از اکستروژن آلومینیوم برای صنایع است که به نمای اصلی برای ساخت اتصال دهنده کابل تبدیل شده است. همانطور که همه می دانیم ، مزایای آلومینیوم باعث می شود که در بسیاری از تولیدات، به ویژه در تولیدات صنعتی، مناسب ترین ماده باشد. پایداری آلومینیوم محافظت خوبی برای سیم اتصال ایجاد می کند. لازم نیست نگران تصادفاتی باشید که به خط آسیب می رساند. مشخصات آلومینیومی برای خط اتصال کابل امروزه به اولین انتخاب تولید تبدیل شده است. اگر به مشخصات آلومینیوم خط اتصال کابل علاقه دارید ، اگر می خواهید در مورد سایر اکستروژن های آلومینیوم صنعتی بیشتر بدانید ، امیدوارم محصولات ما بتوانند نیازهای شما را برآورده کنند. امیدوارم بتوانیم همکاری خوبی داشته باشیم.
مزایای پروفیل در سمنان
مزایای مواد:
- به طور موثر از کابل محافظت کرده و از خوردگی جلوگیری کنید.
- سازگار با محیط زیست و قابل بازیافت.
- ظاهر زیبا و مواد جامد.
- نصب آسان و جداسازی آسان.
درمان سطحی
محصولات ما را می توان به طور خاص با توجه به نیازها مانند پرداخت ، آنودایز ، آبکاری ، پوشش پودری ، رنگ آمیزی ، PVDF و غیره درمان کرد. آنها به طور گسترده از مراحل استفاده می شوند که با مواد معمولی درمان می شوند.
کاربرد پروفیل در سمنان
کاربرد
پروفیل آلومینیوم پروفیل آلومینیوم صنعتی معمولاً در ساخت و ساز ، صنعتی ، مکانیکی ، قطعات خودکار ، CNC و غیره استفاده می شود. برای نیازهای مختلف ، پروفیل های آلومینیوم صنعتی ما جهت متمایز کردن بهترین نیازهای مشتریان ما جهت های متفاوتی خواهند داشت.
پروفیل از نظر لغتی، به معنای ثابت بودن یک مقطع در طولی مشخص و معین است. اما حتما این سوال برای شما به وجود آمده است، که این لغت در صنایع ساختمانی، به چه مفهومی تعلق میگیرد. پروفیل یا Profile در زبان لاتین، به تجهیزاتی گفته میشود، که در ساخت درب، پنجره، لوله یا نمای ساختمان از آنها استفاده میشود.
مثلا پروفیل آلومینیومی، برای ساخت قاب پنجرهها مورد استفاده قرار میگیرد. به طور کلی در صنعت ساخت و ساز و در مبحث تخصصی تعریف پروفیل، باید گفت، که دو نوع پروفیل باز و بسته وجود دارد.
پروفیل باز در ابعاد و ضخامتهای متنوع تولید میشود و در صنایع ساختمان سازی به عنوان مصالح مصرفی برای ساخت تسمه، تیرآهن، میلگرد، نبشی، ناودانی، هاش و چهارپهلو کاربرد دارد.
پروفیلهای باز، نوع دیگری دارند، که به پروفیلهای باز با سطح مقطع Z معروف هستند و در ساخت و سازهای بزرگتر مورد استفاده قرار میگیرند. از کاربردهای پروفیلهای باز با سطح مقطع Z میتوان به ساخت سقف سالنهایی بزرگی مانند سولهها، سالنهای ورزشی، انبارها و پارکینگهای عمومی اشاره کرد.
نوع دیگر پروفیلها، یعنی پروفیلهای بسته نیز، در تولید لوله، قوطی، پروفیل درب و پنجره، پروفیل پی وی سی و پروفیل های کرکره برقی کاربرد دارند.
در قسمت قبلی، توضیح دادیم، که پروفیلها چگونه تولید میشوند، در این قسمت قصد داریم راجع به انواع مختلف پروفیلها صحبت کنیم. به طور کلی پروفیلها در دو دسته ساختمانی و صنعتی وجود دارند.
پروفیلهای ساختمانی به آن دسته از پروفیلهایی گفته میشود، که در صنعت ساختمان سازی به کار میروند. برای مثال، یکی از پروفیلهای ساختمانی، درب و پنجرههای آلومینیومی هستند.
پروفیلهای صنعتی نیز، محصولاتی هستند که در صنایع مختلفی همچون خودروسازی، نظامی و غیره به عنوان قطعات و متعلقات صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند.
پروفیلها، در سه نوع ساختمانی، کامپوزیتی، آلومینیومی و گالوانیزه تولید میشوند.
قسمت اعظمی از پروفیلها جهت ساختن درب و پنجرههای آلومینیومی یا آهنی به کار میروند. این پروفیلها که به صورت گروهی از لحاظ اندازه و مشخصات دارای تقسیمبندی هستند، میتوانند در ساخت پنجرهها و چهارچوب آنها مورد استفاده قرار گیرند.
از کاربردهای دیگر پروفیلها در صنعت ساختمان، میتوان به ساخت و تولید نردههای فلزی اشاره کرد. از پروفیلهای مربع و مستطیل با مقاطع کوچک به عنوان نردههای فلزی برای درب و پنجره منازل، کناره راه پله ها و همچنین نرده کشی اطراف دیوارهای کارخانجات، زمینهای محصور شده، نرده پیاده روها و خیابانها استفاده میشود.
علاوه بر اینها، از پروفیلهای مربع و مستطیل با مقاطع بزرگتر که با نام ستونی نیز معروف هستند، در موارد متعددی از جمله ساخت ستون و اسکلت فلزی ساختمانها استفاده میشود. همچنین در صورت ساخت این پروفیلها با مشخصات فیزیکی قابل اطمینان، میتوان از آنها در ساخت شاسی تریلرها و نفت کشها نیز استفاده کرد.
کاربرد دیگر پروفیلها در صنعت خودروسازی است. در واقع از پروفیل های مربع و مربع مستطیل در صنعت خودرو سازی بسیار استفاده میشود. همچنین پروفیلهای مربع در ساخت پایه میز و صندلی نیز مورد استفاده قرار میگیرند.
پروفیلهایی که به صورت Z تهیه میشوند، اکثراً برای پوشش سقف سولهها به کار میروند. پروفیلهای نبشی و ناودانی نیز با روش نورد سرد تولید میشوند و میتوان از آنها در ساختن چارچوب دربهای بزرگ آهنی و انواع قالبهای فلزی به کار رفته در ماشین آلات استفاده کرد. در نهایت از ناودانیهای کوچک هم در مواردی نظیر کرکره مغازهها استفاده میکنند
سرآغاز استفاده از این محصول فولادی تنها به چند سال پس از جنگ جهانی دوم باز میگردد. این صنعت که ابتدا در کشور آلمان نمایان گشت پس از استقبال فراوان به سایر کشورهای اروپایی انتقال یافت. در همان سال ها جمعیت ایران رو به فزونی نهاد و نیاز به ساخت خانه های جدید با استانداردهای جهانی بیش از پیش احساس شد. با توجه به اینکه ساخت خانه در گرو داشتن مصالحی چون سیمان و غیره بود دولت بر آن شد تا به تولید مصالح ساختمانی بپردازد. چوب که تا آن زمان برای ساخت درب و پنجره از محبوبیت بالایی برخوردار بود، به دلیل نبود منابع کافی کنار گذاشته شد و جای خود را به آهن و آلومینیوم داد. دولت واردات انواع آهن آلات را آغاز نمود اما با توجه به افزایش درخواست ها، ایده ساخت تجهیزات مورد نیاز در داخل کشور مطرح شد.
اولین کارخانه تولید پروفیل نیز توسط شخصی به نام مانسمن به همراه برادرانش احداث شد. وی برای اولین بار رول های ورق مانند را به شکل اریب سوراخ کرده و امکان ساخت مقاطع مختلف را ایجاد کرد. چندین سال بعد ساخت پروفیل پیشرفت کرده و توسط فردی به نام پیگر مقاطع توخالی و بدون درز نیز تولید شد که هر نوع پروفیل را برای کاربرد خاصی در نظر می گرفتند. توسعه و ساخت پروفیل در سمنان به همین منوال ادامه پیدا می کرد تا اینکه بعد از جنگ جهانی دوم به دلیل جهش فوق العاده در جوشکاری پیشرفت آن اوج گرفت. از طرفی برای پروفیل های دایره ای و مستطیلی دستگاهی به نام مولر اختراع شد که سرعت تولید را افزایش داد.
مشکلی که در استفاده از پروفیل ها به طور گسترده وجود داشت نحوه اتصال آن بود که این موضوع نیز در سال 1937 با اختراع بست حل شد. تا امروز نیز پیشرفت و افزایش روند تولید و کیفیت پروفیل ها همچنان ادامه دارد و در 25 سال گذشته تحقیقات زیادی روی این پروفیل های آهنی و فولادی از نظر مقاومت در برابر شکستگی، آتش سوزی، باد، سایش و خوردگی و … در آزمایشگاه های مجهز، انجام شده تا بتوانند هر چه بیشتر سازه را مقاوم سازی کنند